Menu
Luftfoto 1

Roar Amundsen

Roar Amundsen  

Musik - sangskrivning

Roar er gået sin helt egen vej indenfor musikbranchen gennem de seneste 15 år - en vej, der har en glødende passion for talentudvikling som et af de vigtigste pejlemærker.

- Cand. Mag. i Musikvidenskab
- arrangør en række internationale sangskriver camps
- i 2007 startede Roar pladeselskabet Songcrafter Music

Stilmæssigt skriver Roar nærværende og ligefremme, danske sange, der trækker veksler på både højskolesangbogen og navne som Sebastian, Teitur, John Mogensen, The Beatles og CV Jørgensen, samt lyrikere som Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og Frank Jæger. På tekstsiden er eftertænksomheden i fokus, og det musikalske univers er en blanding af pop, vise og folk med et klart akustisk udgangspunkt.

I maj i år fik Roar en af sangene fra Måneskitser med i et nyt tillæg til Højskolesangbogen kaldet “Det Blå Sanghæfte” i selskab med koryfæer som Leonard Cohen, Steffen Brandt og Anne Linnet.

Sideløbende har Roar skrevet løs på sange til sin næste soloplade, både alene og sammen med en række nordiske sangskrivere. Første single ”Erling På Hjørnet” udkom i juni 14 og blev fulgt op af en flot musikvideo instrueret af Jonas Normann. Sangen er skrevet og indspillet sammen med den færøske artist Lena Anderssen og hendes faste producer Niclas Johannesen i Torshavn. Planen er at resten af det nye album skal indspilles samme sted.

www.roaramundsen.dk
www.mayday-music.dk
www.songcrafter.dk

https://www.youtube.com/watch?v=Sa0oud6C90Q

Facebook

 

Balle Kursus & Læring gennemfører kurser for lærere i efterskoler, friskoler og folkeskoler i skolens fagrækker og i pædagogiske kurser på tværs af fag.