Menu
Luftfoto 1

Jens Hviid

Jens Hviid  

Naturfag - Fysik/Kemi/Teknologi

Jens Hvid er læreruddannet ved Herning Seminarium i 1982 og har siden da været ansat som lærer i naturfag og matematik ved Søndermarkskolen i Billund (nu BillundSkolen). Efter- og videreuddannet ved Danmarks Lærerhøjskole og har siden 1993 undervist på efteruddannelse af lærere i fysik/kemi og natur/teknologi ved det nuværende University College Syd, hvor jeg er kombinationsansat som pæd. konsulent.

Jens startede som lærerbogsforfatter ved GO-forlag i 1995, og har bl.a. skrevet til natur/teknik-serierne ”Naturligviis” og ”Regnbuen”. I 2007 blev jeg forfatter ved forlaget Malling Beck i ”Triple”-serien, og jeg har sammen med Peter Norrild og Martin Krabbe Sillasen været forfatter på fysik/kemi-systemet ”Naturens Univers”, som er udgivet på Alinea i 2011-13.

Jens skriver om mange forskellige emner inden for naturfag og er specielt optaget af, hvordan eleverne i skolen kan finde sammenhænge og få forståelse mellem naturfagsundervisningen og den virkelighed, der omgiver dem.

Facebook

 

Balle Kursus & Læring gennemfører kurser for lærere i efterskoler, friskoler og folkeskoler i skolens fagrækker og i pædagogiske kurser på tværs af fag.