Menu
Luftfoto 1

Christian Hjelm

Christian Hjelm  

Musik - sangskrivning

Den danske sanger og musiker, Christian Hjelm, har nu to danske soloalbums under bæltet. Hjelm, som også er kendt som frontmand i bandet Figurines, har med de to dansksprogede plader cementeret sit navn som en af Danmarks stærkeste sangere og sangskrivere.

Der er knald på Christian Hjelm i øjeblikket og det ser heldigvis ikke ud til at tage en ende lige foreløbig. 
Der er bud efter den spilleglade nordjyde, og det er der intet at sige til efter den positive respons han har modtaget som soloartist (tidligere vokal i Figurines).

Som artist besidder han en særpræget vokal, der adskiller ham fra andre artister, og med en Steppeulv-pris som Årets Vokalist i 2013 tegner fremtiden meget lys for Hjelm. 
Efter udgivelsen af "Vaskeægte" i 2014, som modtog enstemmigt ros fra anmelderne, har han sat sig som en af de tunge drenge på den danske sangskriverliste.

Solo-debuten ”Før vi blev lette” (kåret af Gaffas redaktion som Årets Danske Album i 2012), spækket med skævt legesyge popsange der, som titlen uhøjtideligt antyder, er langtidsholdbare, fra hjertet og folkelige.

Link:
https://www.youtube.com/watch?v=Hgp9mxd0r4Q
http://www.christianhjelm.dk/

Facebook

 

Balle Kursus & Læring gennemfører kurser for lærere i efterskoler, friskoler og folkeskoler i skolens fagrækker og i pædagogiske kurser på tværs af fag.