Menu
Luftfoto 1
Nyheder

Tak

150 års jubilæum på Balle er nu veloverstået

I weekenden fejrede Balle Friskole 150 år. Det blev markeret med en reception fredag, hvor mere end 120 mennesker mødte frem for at fejre skolen. Balles museum var også åben for interesserede, og det var muligt at gå på opdagelse i historien. Tidligere forstanderinde Mette Kramer fortalte om skolens oprindelse.

Fredag aften bød på inspiration og eftertanke, da Anders Agger gæstede skolen til et interessant oplæg.
Lørdag var den store festdag, hvor mere end 200 gæster var inviteret til fest. 

Vi vil gerne takke alle gæster, som har været forbi skolen denne weekend. Også en stort tak til alle som har været forbi med en gave til skolen. Dermed har I alle bidraget til, at vi nu er ejer af et flygel, som markerer skolens 150 år- TAK.

På vegne af Balle Friskole- & Balle Musik- & Idrætsefterskole

 

På vej mod idrætsprøven

Med afgangsprøven i idræt er det for mange idrætslærere blevet nødvendigt at nytænke deres undervisning, så den mere naturligt lægger op til det, som eleverne prøves i. Med dette kursus gives der et bud på, hvordan idrætsundervisningen kan bevæge sig fra primært at være et aktivitetsfag til et fag med fokus på læring og udvikling.

Underviser: Anebine Danielsen

Arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Har været idrætslærer i udskolingen i 15 år, desuden statsligt beskikket censor siden prøvens start. Uddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU samt folkeskolelærer.

Læs mere her

Klasseledelse i praksis

Lærerens relationskompetence er altafgørende, når vi møder eleverne. Den gode lærer kan derudover både formidle sit fag og være en tydelig leder i klasserummet – det hele er, vigtigt når det handler om læring og trivsel. Kurset tager udgangspunkt i aktuelle undersøgelser og ny viden om bl.a. relationer, feedback og tydelige forventninger til eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER