Menu
Luftfoto 1
Nyheder

Sociale medier - viden, læring og inspiration til undervisning

Få viden om og inspiration til brug af de sociale medier i undervisningen

Dato:
2. marts 2017 fra 09.00 - 16.00.

Indhold:

Kurset giver dig som lærer baggrundsviden omkring, hvad børn og unges social medie liv går ud på. Du får et enestående indblik i de oplevelser, de ikke nødvendigvis deler med voksne, du får viden om teknik og muligheder, men du får også gode redskaber til, hvordan du kan bruge sociale medier i undervisningen. Om det er til kildekritik, statistik, video, så får du idéer til, hvordan du kan involvere elevernes i forvejen store kendskab til sociale medier på en sådan måde, at der er læring i det.

Du får desuden konkrete forslag til planer for, hvordan du integrerer bevidsthed om digital registrering, privatindstillinger og god tone i det omfang, det matcher elevernes alder og adfærd, samt hvordan emnet diskuteret og mødes overfor forældre, i ledelsen og i trivselssamarbejde på tværs.

Kurset vil være et mix af oplæg, viden, temadiskussioner og erfaringsudveksling samt ikke mindst dilemma-debatter.


Om instruktøren:

Lykke Møller Kristensen, journalist og rådgiver i kommunikation og sociale medier. Har arbejdet med både den tekniske og adfærdsrelaterede del af sociale medier siden 2007. Tidligere uddannelseschef med ansvaret for uddannelse og kurser i sociale medier.

Desuden forfatter til bogen: Børn & Sociale Medier og foredragsholder og underviser indenfor børn og sociale medier/organisationskultur og sociale medier.
https://www.facebook.com/boernogsocialemedier/  

Læs mere HER