Menu
Luftfoto 1
Nyheder

Sociale medier - viden, læring og inspiration til undervisning

Få viden om og inspiration til brug af de sociale medier i undervisningen

Dato:
2. marts 2017 fra 09.00 - 16.00.

Indhold:

Kurset giver dig som lærer baggrundsviden omkring, hvad børn og unges social medie liv går ud på. Du får et enestående indblik i de oplevelser, de ikke nødvendigvis deler med voksne, du får viden om teknik og muligheder, men du får også gode redskaber til, hvordan du kan bruge sociale medier i undervisningen. Om det er til kildekritik, statistik, video, så får du idéer til, hvordan du kan involvere elevernes i forvejen store kendskab til sociale medier på en sådan måde, at der er læring i det.

Du får desuden konkrete forslag til planer for, hvordan du integrerer bevidsthed om digital registrering, privatindstillinger og god tone i det omfang, det matcher elevernes alder og adfærd, samt hvordan emnet diskuteret og mødes overfor forældre, i ledelsen og i trivselssamarbejde på tværs.

Kurset vil være et mix af oplæg, viden, temadiskussioner og erfaringsudveksling samt ikke mindst dilemma-debatter.


Om instruktøren:

Lykke Møller Kristensen, journalist og rådgiver i kommunikation og sociale medier. Har arbejdet med både den tekniske og adfærdsrelaterede del af sociale medier siden 2007. Tidligere uddannelseschef med ansvaret for uddannelse og kurser i sociale medier.

Desuden forfatter til bogen: Børn & Sociale Medier og foredragsholder og underviser indenfor børn og sociale medier/organisationskultur og sociale medier.
https://www.facebook.com/boernogsocialemedier/  

Læs mere HER

På vej mod idrætsprøven

Med afgangsprøven i idræt er det for mange idrætslærere blevet nødvendigt at nytænke deres undervisning, så den mere naturligt lægger op til det, som eleverne prøves i. Med dette kursus gives der et bud på, hvordan idrætsundervisningen kan bevæge sig fra primært at være et aktivitetsfag til et fag med fokus på læring og udvikling.

Underviser: Anebine Danielsen

Arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Har været idrætslærer i udskolingen i 15 år, desuden statsligt beskikket censor siden prøvens start. Uddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU samt folkeskolelærer.

Læs mere her

Klasseledelse i praksis

Lærerens relationskompetence er altafgørende, når vi møder eleverne. Den gode lærer kan derudover både formidle sit fag og være en tydelig leder i klasserummet – det hele er, vigtigt når det handler om læring og trivsel. Kurset tager udgangspunkt i aktuelle undersøgelser og ny viden om bl.a. relationer, feedback og tydelige forventninger til eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER