Menu
Luftfoto 1
Nyheder

Sangskrivning "med det hele"

Et pletskud til skolens musiklærere

Sangskrivningskursus med Roar Amundsen og Christian Hjelm

Sæt X i kalenderen den 11.-12 april 2016. Der er kun 20 pladser!

Skriver du allerede dine egne sange eller har du lyst til at komme i gang med det, så er dette kursus en enestående chance for at arbejde med sangskrivning på både kreativt og pædagogisk plan.

På kurset får du praktiske redskaber til at arbejde med sangskrivning fra bunden. Der arbejdes med både tekstskrivning og komposition, og du vil som kursusdeltager blive præsenteret for forskellige teknikker til at skrive ”den gode sang”. 

Læs mere HER

På vej mod idrætsprøven

Med afgangsprøven i idræt er det for mange idrætslærere blevet nødvendigt at nytænke deres undervisning, så den mere naturligt lægger op til det, som eleverne prøves i. Med dette kursus gives der et bud på, hvordan idrætsundervisningen kan bevæge sig fra primært at være et aktivitetsfag til et fag med fokus på læring og udvikling.

Underviser: Anebine Danielsen

Arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Har været idrætslærer i udskolingen i 15 år, desuden statsligt beskikket censor siden prøvens start. Uddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU samt folkeskolelærer.

Læs mere her

Kontaktlærerrollen

På dette kursus vil vi blandt mere beskæftige os med elevforståelse, relationsopbygning og kommunikationen med og om eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler, der varetager kontaktlærerollen eller klasselærerrollen.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER