Menu
Luftfoto 1
Nyheder

LEGO MINDSTORM

Programmering og robotter i matematik og naturfagsundervisningen.

Vil du gerne bringe programmering og robotter ind i din undervisning?

Robotter og andet teknologi der kræver programmering bliver mere og mere en del af vore hverdag og med det også et stigende behov for at unge bliver teknologisk dannet.

Med dette kursus vil du blive introduceret til EV3’en og få en grundlæggende indføring i programmeringen heraf samt brug af censorer. Ligeledes vil du få eksempler på små undervisningsforløb som kan bruges i undervisningen.

Derudover vil du få mulighed for at arbejde mere i dybden i enten naturfag eller matematik. Her vil du blive introduceret til forskellige undervisningsforløb som passer ind i disse fag.

Læs mere HER

Om instruktørerne:

Lisa Kiilerich Kongsted og Kirsten De Fries Bjerrum er begge uddannet lærere og er ansat på Grindsted Privatskole. De har de sidste 4 år været LEIS-vejleder i forbindelse med LEGO-fondens LEIS-projekt i Billund kommune.
Har de sidste tre år deltaget i First Lego League med skolehold. 

På vej mod idrætsprøven

Med afgangsprøven i idræt er det for mange idrætslærere blevet nødvendigt at nytænke deres undervisning, så den mere naturligt lægger op til det, som eleverne prøves i. Med dette kursus gives der et bud på, hvordan idrætsundervisningen kan bevæge sig fra primært at være et aktivitetsfag til et fag med fokus på læring og udvikling.

Underviser: Anebine Danielsen

Arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Har været idrætslærer i udskolingen i 15 år, desuden statsligt beskikket censor siden prøvens start. Uddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU samt folkeskolelærer.

Læs mere her

Klasseledelse i praksis

Lærerens relationskompetence er altafgørende, når vi møder eleverne. Den gode lærer kan derudover både formidle sit fag og være en tydelig leder i klasserummet – det hele er, vigtigt når det handler om læring og trivsel. Kurset tager udgangspunkt i aktuelle undersøgelser og ny viden om bl.a. relationer, feedback og tydelige forventninger til eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER