Menu
Luftfoto 1
Nyheder

Koncert på Balle- Nikolaj Hess

Inspirerende koncert på Balle

Kom til koncert den 7. juni 2017 kl. 19.30 på Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole, og oplev den fremragende jazzpianist Nikolaj Hess. 

Nikolaj Hess er en af den danske jazzscenes absolutte topmusikere. Han har arbejdet med etablerede topnavne både i Danmark og internationalt. 

Koncerten vil bestå af et kort oplæg, og derefter koncert hvor Nikolaj Hess præsente- rer egne numre og fortolkninger af kendte numre. Han har ved tidligere solokoncerter fortolket Bob Dylan, danske højskolesange samt kendte jazz standards.

Koncerten er et led i en række klaverkoncerter mellem Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole, Engelsholm Højskole og Vejle Kunstmuseum.

STEDBalle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole - Ballevej 57 C, 7182 Bredsten

BILLETTER købes via Ticketmaster.dk eller i døren

PRIS 100 kr. Skolekreds og forældre kan købe billet ved indgang til 50 kr.

Der vil blive serveret kaffe og kage.

Alle er velkomne! 

 

På vej mod idrætsprøven

Med afgangsprøven i idræt er det for mange idrætslærere blevet nødvendigt at nytænke deres undervisning, så den mere naturligt lægger op til det, som eleverne prøves i. Med dette kursus gives der et bud på, hvordan idrætsundervisningen kan bevæge sig fra primært at være et aktivitetsfag til et fag med fokus på læring og udvikling.

Underviser: Anebine Danielsen

Arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Har været idrætslærer i udskolingen i 15 år, desuden statsligt beskikket censor siden prøvens start. Uddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU samt folkeskolelærer.

Læs mere her

Klasseledelse i praksis

Lærerens relationskompetence er altafgørende, når vi møder eleverne. Den gode lærer kan derudover både formidle sit fag og være en tydelig leder i klasserummet – det hele er, vigtigt når det handler om læring og trivsel. Kurset tager udgangspunkt i aktuelle undersøgelser og ny viden om bl.a. relationer, feedback og tydelige forventninger til eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER