Menu
Luftfoto 1
Nyheder

De bedste mundtlige matematikprøver

De bedste prøveoplæg til den mundtlige prøve i matematik laves af dig selv!

I bekendtgørelsen fremgår det, at den mundtlige afgangsprøve i matematik skal tage udgangspunkt i et oplæg med tydelige problemstillinger. 
De tydelige problemstillinger er nøgleordet for at sikre en matematikprøve, som opfylder kravene og giver eleverne mulighed for at demonstrere, hvordan de håndterer de matematiske kompetencer. 
Det er derfor vigtigt, at prøveoplæggene er lærerens egne oplæg, således at elevernes tilegnede kompetencer bedst muligt kommer til udtryk.
Der findes mange bud fra forlagene og andre udgivere på oplæg til den mundtlige prøve, men de stritter trods bekendtgørelsens retningslinjer i mange forskellige retninger og tager ikke udgangspunkt i din undervisning.

Mikael Skånstrøm er instruktør

Læs detaljeret program for kurset HER

Online tilmeldning HER

 

På vej mod idrætsprøven

Med afgangsprøven i idræt er det for mange idrætslærere blevet nødvendigt at nytænke deres undervisning, så den mere naturligt lægger op til det, som eleverne prøves i. Med dette kursus gives der et bud på, hvordan idrætsundervisningen kan bevæge sig fra primært at være et aktivitetsfag til et fag med fokus på læring og udvikling.

Underviser: Anebine Danielsen

Arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Har været idrætslærer i udskolingen i 15 år, desuden statsligt beskikket censor siden prøvens start. Uddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU samt folkeskolelærer.

Læs mere her

Klasseledelse i praksis

Lærerens relationskompetence er altafgørende, når vi møder eleverne. Den gode lærer kan derudover både formidle sit fag og være en tydelig leder i klasserummet – det hele er, vigtigt når det handler om læring og trivsel. Kurset tager udgangspunkt i aktuelle undersøgelser og ny viden om bl.a. relationer, feedback og tydelige forventninger til eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER