Menu
Luftfoto 1
Nyheder

ADHD og ADHD lignende adfærd

FÅ REDSKABER TIL AT FORSTÅ OG IMØDEKOMME UNGE MED ADHD OG ADHD-LIGNENDE ADFÆRD

Dette kursus er målrettet arbejdet med unge med ADHD og ADHD-lignende adfærd, men metoderne kan med fordel bruges til alle unge. Der vil være en grundig introduktion til viden om ADHD og til konkrete pædagogiske redskaber og metoder, der er virksomme i forhold til at udvikle og samarbejde med unge som udfordrer vores pædagogiske praksis.

Kurset henvender sig til lærere og ledere, som underviser på efterskoler, friskoler, privatskoler, folkeskoler og 10.kl. centre, som har elever med ADHD eller som gerne vil vide mere om ADHD problematikker.

Kurset laves i samarbejde med ADHD foreningen, som stiller med to af deres eksperter på området, Jenny Bohr og Louise Hübertz Poulsen

Læs mere HER

 

På vej mod idrætsprøven

Med afgangsprøven i idræt er det for mange idrætslærere blevet nødvendigt at nytænke deres undervisning, så den mere naturligt lægger op til det, som eleverne prøves i. Med dette kursus gives der et bud på, hvordan idrætsundervisningen kan bevæge sig fra primært at være et aktivitetsfag til et fag med fokus på læring og udvikling.

Underviser: Anebine Danielsen

Arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Har været idrætslærer i udskolingen i 15 år, desuden statsligt beskikket censor siden prøvens start. Uddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU samt folkeskolelærer.

Læs mere her

Klasseledelse i praksis

Lærerens relationskompetence er altafgørende, når vi møder eleverne. Den gode lærer kan derudover både formidle sit fag og være en tydelig leder i klasserummet – det hele er, vigtigt når det handler om læring og trivsel. Kurset tager udgangspunkt i aktuelle undersøgelser og ny viden om bl.a. relationer, feedback og tydelige forventninger til eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER