Menu
10535---Balle ---Kursus ---004

Tilmelding

Tilmelding til vores kurser foregår online via tilmeldingsformularerne på www.balle-kursus.dk/kurser/tilmelding. Fakturering og betaling sendes til skolerne enten via EAN eller pr. e-mail, i henhold til de oplysninger, der er angivet i forbindelse med tilmeldingen. Hvis tilmeldingen er kommet helt op til afholdelsesdatoen fremsendes faktura efter arrangementet. Der er 8 dages betalingsfrist. Afmelding. Ønsker man at afmelde sin plads, skal det ske skriftligt pr. mail til kursus@balle-kursus.dk. Er der ved afmeldingstidspunktet under 4 uger til kurset afkræves 50% betaling. Er der under 14 dage til kurset afkræves 100% betaling. Pladsen kan dog altid overdrages til en anden person. Programændringer. Der tages forbehold for ændringer i programmet. Ved eventuel aflysning af kurset tilbagebetales det indbetalte beløb. Nyhedsbrev. Ved tilmelding til et arrangement bliver deltagerne automatisk tilmeldt Balle Kursus & Lærings nyhedsbrev. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevet via linket nederst i nyhedsbrevet.
Klasseledelse i praksis

Lærerens relationskompetence er altafgørende, når vi møder eleverne. Den gode lærer kan derudover både formidle sit fag og være en tydelig leder i klasserummet – det hele er, vigtigt når det handler om læring og trivsel. Kurset tager udgangspunkt i aktuelle undersøgelser og ny viden om bl.a. relationer, feedback og tydelige forventninger til eleverne.

Målgruppe:
Alle lærere og ledere på efterskoler, friskoler og privatskoler.

Læs mere her

Musik som valgfag

Bliv klædt på til arbejdet med musik som valgfag i 7. + 8. klasse.

Om underviseren:
Perry Stenbäck

Freelancende musiker/multiinstrumentalist, komponist, fagbogsforfatter og workshop-/kursusleder.
Perry er uddannet som solist på guitar fra rytmisk musikkonservatorium i København 1999 og har siden da virket som studiomusiker, sideman og underviser.

Læs mere her

Tilmelding

TILMELD DIG DIT KURSUS VED AT KLIKKE HER

TILMELDING KURSER