Menu
10535---Balle ---Kursus ---004

Salatskolen

Få inspiration til lækre og eksotiske salater

 

Periode

15. maj 2019

Sted

BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle

Underviser

Kok på Balle, Tonny Thing

Pris

950 kr + moms

Tilmeldingsfrist

Løbende online tilmelding

Medbring

en god kokkekniv

Vil du inspireres og have opskrifter med hjem på spændende og eksotiske salater, så er dette kursus skræddersyet til dig. 

Salater kan sammensættes på utallige måder, men sammensætningen af indholdet og udtrykket ved serveringen, giver den gode smagsoplevelse.
Vi skal i løbet af eftermiddagen lave 6 forskellige salater, brød, en kartoffelret og to kødretter.
Vi slutter af med fællesspisning.

Der er max. plads til 20 deltager pr kursus.

Målgruppe

Kurset henvender sig til køkkenpersonalet på efterskoler og højskoler, samt lærere/pædagoger fra efterskoler, friskoler, private realskoler og folkeskoler, som interesserer sig for sund og grøn madlavning.

Indhold

- Salat med stegt aubergine og feta 
- Perlebygsalat med dadler, kokos og spiskål
- Marineret pastasalat
- Råmarinerede grøntsager
- Fattoush - arabisk brødsalat
- Rosenkål med lynsyltet hokkaido, aspargesbroccoli, og mynte
- Bagte kartofler med baconfyld 

Underviser:

Kok på Balle Musik- og Idrætsefterskole, Tonny Thing

Læs detaljeret program HER

Online tilmeldning HER

Short films and feedback

This course focuses on working with short films and feedback and will provide ideas and inspiration for working with these in the English lessons.

Læs mere her

Seneste nyhed

Vis alle ›
22 maj

Google G Suite

Her er et bud på hvad du får med hjem fra kurset, hvor du kan sende ...Read More

Læs mere