Menu
10535---Balle ---Kursus ---004

De digitale prøver i naturfagene

Bliv klar til den nye naturfagsprøve, som varer en time.

Periode

21. nov. 2019 fra kl. 09.30 - 16.00 (UDSOLGT) Venteliste!
Ny dato: 25. februar 2020 fra kl 09.30 - 16.00
 (Få ledige pladser)
Ny dato: 24. marts 2020 fra kl 09.30 - 16.00 Åben for tilmelding

Sted

BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle

Undervisere

Naturfagskonsulent, Ulla Hjøllund Linderoth

Pris

1850 kr + moms.
TILBUD: 4 lærere fra samme skole kan komme med for 3 læreres pris.

Tilmeldingsfrist

Løbende online tilmelding

Medbring

computer


Kursusbeskrivelse

Sidder du som naturfagslærer med følelsen af, at du skal dobbeltkvalificere dine elever til de to forskellige prøver i naturfagene? Nye fælles vurderingskriterier og en ny prøveform skal gerne være med til at få de to prøveformer til at spille tættere sammen.

På kurset får du indblik i, hvorledes prøverne bliver udviklet og kommer med ned i maskinrummet. Du får indsigt i, hvad eleverne bliver prøvet i indenfor geografi, biologi og fysik/kemi. På kurset får du redskaber til, hvordan du på bedst mulig vis kan forberede dine elever på de digitale prøver i naturfagene.

Du får også viden om, hvordan de digitale prøver og fællesprøven i naturfag spiller sammen med afsæt i fælles vurderingskriterier. 

Formål med kurset

At give dig som naturfagslærer et indblik i de digitale naturfagsprøver, så du på bedst mulig vis kan forberede dine elever på denne prøveform.

At vise, hvordan de to prøveformer i naturfagene kan spille sammen og understøtte hinanden.

Målgruppe:

Undervisere i naturfag, biologi, geografi og fysik/kemilærere i 7. - 9. klasse fra alle skoleformer.

Om underviseren:

Ulla Hjøllund Linderoth, Naturfagskonsulenten ApS

Formand for Opgavekommissionen i naturfag i Undervisningsministeriet og udvikler de digitale selvrettende prøver i naturfagene Er tidligere lektor ved Læreruddannelsen Silkeborg. Nu selvstændig naturfagskonsulent. Ullas primære opgave er lærerkurser, både kompetenceløft af lærere i natur/teknologi og kurser i den fællesfaglige undervisning og fællesprøve.

Ulla er beskikket censor ved den fælles naturfagsprøve og underviser selv i biologi og det fællesfaglige i 7.-9. klasse på Gudenåskolen i Ry, hvor hun også har varetaget naturfagsprøven.

De sidste 10 år har Ulla skrevet læremidler - blandt andet Xplore På tværs, udviklet til den fællesfaglige undervisning.

www.naturfagskonsulenten.dk (hjemmeside med kursusbeskrivelser mm)

www.facebook.com/naturfagskonsulenten (følg mig!)

Læs detaljeret program for kurset HER

Online tilmeldning HER

Om fagkurser

BALLE Kursus & Læring gennemfører kurser i skolens fagrækker, samt pædagogiske kurser, som du beskæftiger dig med i dit daglige arbejde. På kurserne får du den seneste viden inden for dit område på et højt fagligt niveau.

 

Læs mere her